Креол стиліндегі тауық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер Тауық еті - 1 дана., сары май - 50 г, пияз - 100 г, пияз - 20 г, балдыркөк - 15, жасыл бұрыш - 50 г, бекон - 100 г, қызанақ - 500 г, күріш - 70 г, тұз.
Сипаттамасы (асхана: Колумбиялық) Етті сүйектен алып тастау. Сүйектерден шамамен 2 литр күшті сорпаны пісіріңіз. Тауықтың төс етін текшелерге кесіңіз, туралған пияз, майдалап туралған пияз, балдыркөк, бұрыш, бекон қосылған майға қуырыңыз. Содан кейін сорпаны құйыңыз (1,5 л), дәмдеңіз және тағы 40 минут қайнатыңыз. Тазартылған қабығы мен дәндері мен туралған қызанақты қосып, тағы бірнеше минут қайнатыңыз. Күрішті бөлек қайнатыңыз, содан кейін сорпаға салып, жақсылап дәмдеңіз.