Қаймақ қосылған ақ қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Қырыққабат - 250 г
пияз - 250 г
сәбіз - 5 дана
балдыркөк - 100 г
вермишель - 100 г
май - 80 г
қаймақ - 150 г
ет сорпасы немесе сүйектен - 2л
дәміне қарай тұз.
пияз - 250 г
сәбіз - 5 дана
балдыркөк - 100 г
вермишель - 100 г
май - 80 г
қаймақ - 150 г
ет сорпасы немесе сүйектен - 2л
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Тазартылған және жуылған көкөністерді ұзын және жіңішке етіп турап, майдалап туралған пиязбен бірге кастрюльге сары маймен қайнатыңыз. Көкөністерді ет сорпасымен жауып, баяу отта 45 минут қайнатыңыз, содан кейін вермишельді жауып, тағы 10 минут қайнатыңыз. Сорпаны тұздап, қаймақпен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қаймақ қосылған ақ қырыққабат сорпасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 45 мин. Из продуктов вам понадобятся Қырыққабат - 250 г, пияз - 250 г, сәбіз - 5 дана, балдыркөк - 100 г, вермишель - 100 г, май - 80 г, қаймақ - 150 г, ет сорпасы немесе сүйектен - 2л, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz