Саңырауқұлақтар мен қаймақ қосылған индивид
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Индивид-1 кг, сары май-100 г, жаңа саңырауқұлақтар - 250 г, қаймақ - 250 мл, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жақсылап тазартылған және жуылған индивидтер мен саңырауқұлақтарды кесіңіз (әрқайсысы төрт бөлікке, саңырауқұлақтар тілімдерге бөлінеді), үстіне тұзды қайнаған су құйып, 30 минут қайнатыңыз. Елекке аударыңыз, кастрюльге салыңыз, еріген сары маймен дәмдеңіз және пеште қызарыңыз. Үстелге жаңа қаймақпен бірге қызмет етіңіз.