Макаронды тұзды суға қайнатыңыз, дуршлагқа салыңыз,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Макарон - 250 г, ет - 250 г, маринадталған саңырауқұлақтар - 250 г, қызанақ - 250 г, өсімдік майы - 50 г, пияз - 50 г, лимон шырыны - 50 г, қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы суық сумен шайыңыз және ағызыңыз. Етті, саңырауқұлақтар мен қызанақты текшелерге, қиярды ұзындығы 4-5 см тілімдерге кесіңіз. Барлығын абайлап араластырыңыз да, салат ыдысына салыңыз. Өсімдік майынан, лимон шырынынан, тұз қосылған қара бұрыштан таңғышты дайындап, салаттың үстіне құйыңыз. Үстіне майдалап туралған пиязды себіңіз. Салатты 1/2 сағат ұстаңыз және қызмет етіңіз. Қажет болса, майдалап туралған ақжелкенге немесе ірімшікке қосымша себуге болады.