Күріш қосылған бұзау бүйрегі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бүйрек - 1 кг, пияз - 150 г, ет сорпасы - 300 мл, қызанақ - 250 г, май - 50 г, ұн - 1 ас қасық, шарап - 100 мл, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Мұқият жуылған бүйректерді тілімдерге кесіңіз. Майда майдалап туралған пиязды құтқарыңыз, туралған бүйректерді пиязға салыңыз, ұн себіңіз, шарап құйыңыз (1 стақан), араластырыңыз және қайнатыңыз, содан кейін ет сорпасын құйыңыз, қабығы аршылған және майдалап туралған қызанақты салып, баяу отта пісіріңіз. тұздық жақсы қалыңдайды. Күріш гарнирімен бірге қызмет етіңіз.