Қытайша қуырылған бүйрек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Қажетті өнімдер: 500 г бүйрек
1 шай қасық жүгері крахмалы
3 ас қасық өсімдік майы
1 ас қасық сорпа шөптері
250 г балдыркөк
бір уыс туралған жасыл пияз
кішкене коньяк
1 түйір сарымсақ.
1 шай қасық жүгері крахмалы
3 ас қасық өсімдік майы
1 ас қасық сорпа шөптері
250 г балдыркөк
бір уыс туралған жасыл пияз
кішкене коньяк
1 түйір сарымсақ.
Сипаттамасы Дайындау: Бүйректерді ұзына бойына кесіп, өт жолдарын алып тастап, жақсылап шайып, жіңішке тілімдерге бөліңіз. Балдыркөк пен пиязды бірдей тілімдерге бөліп, қыздырылған өсімдік майына 5 минут қуырыңыз. Содан кейін көкөністерді бір жаққа жылжытыңыз, бүйректерді ұнға айналдырыңыз, ұсақталған сарымсақ пен коньяк қосып, бүйректерді сол табада қуырыңыз. Бүйректерді жұмсақ ұстау үшін оларды жоғары температурада небәрі 4 минут қуыру керек. Қуырудың аяқталуына 2 минут қалғанда көк қосыңыз. Ұнтақталған күрішпен бірге қазір қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қытайша қуырылған бүйрек пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Қажетті өнімдер: 500 г бүйрек, 1 шай қасық жүгері крахмалы, 3 ас қасық өсімдік майы, 1 ас қасық сорпа шөптері, 250 г балдыркөк, бір уыс туралған жасыл пияз, кішкене коньяк, 1 түйір сарымсақ.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz