Кускуспен бірге ет және көкөністер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер төс етінен 500 г қой еті тауық еті 3 шұжық 1 қой бүйрегі (Сіз жасай аласыз) 4 қасық сары маймен 2 пияз 250 г сәбіз 2 қызанақ 1 жаңа қияр 200 г ақ қырыққабат 150 құрғақ жасыл бұршақ 1 шай қасық тұз пышақтың ұшында қара және қызыл ұнтақталған бұрыш.
Сипаттамасы Бұршақты түні бойы жібітіңіз. Пиязды турап, 3 қасық майға қуырып, туралған ет пен тауық етінің жұмсақтығын қосып, баяу отта қуырып, аздап су құйып, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Жуылған майдалап туралған көкөністерді бұршақ пен маймен араластырыңыз. Тұз және дәмдеуіштермен дәмдеңіз. Көкөністерді етпен бірге бұқтырыңыз. Ет пен көкөністер бұқтырылып жатқанда, електі кускуспен бір ыдыстың үстіне нығайтуға болады. Қызмет көрсетер алдында бұрын жақсылап жуылған және жуылған бүйрек пен тілімдерге кесілген шұжықтарды жұқа тілімдерге кесіңіз. Барлығын сол күні қалған майға 5 минут қуырыңыз. Көкөністер мен етті ыдысқа салып, аздап сорпа құйып, кускусты бөлек ыдысқа салып ұсыныңыз