Ақ тұздықтағы қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
800 г қой еті
1 стакан ақ тұздық. 50 г сары май
1 сәбіз
1 ақжелкен тамыры
2 пияз
шөптер
дәміне қарай тұз.
1 стакан ақ тұздық. 50 г сары май
1 сәбіз
1 ақжелкен тамыры
2 пияз
шөптер
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жуылған қойды кесектерге бөліп, сары майға қуырып, қуырылған табаға салыңыз, үстіне ыстық су құйыңыз, сәбіз, пияз, ақжелкен тамырын қосып, дайын болғанға дейін 1 сағат қайнатыңыз. Содан кейін көкөністерді алып тастаңыз, етті ақ тұздықпен, бұрышпен, маймен, тұзбен дәмдеңіз, қайнатыңыз (бірақ қайнатпаңыз). Аскөк шөптерімен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ақ тұздықтағы қой еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 800 г қой еті, 1 стакан ақ тұздық. 50 г сары май, 1 сәбіз, 1 ақжелкен тамыры, 2 пияз, шөптер, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz