Ақ тұздықтағы қой еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 800 г қой еті, 1 стакан ақ тұздық. 50 г сары май, 1 сәбіз, 1 ақжелкен тамыры, 2 пияз, шөптер, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жуылған қойды кесектерге бөліп, сары майға қуырып, қуырылған табаға салыңыз, үстіне ыстық су құйыңыз, сәбіз, пияз, ақжелкен тамырын қосып, дайын болғанға дейін 1 сағат қайнатыңыз. Содан кейін көкөністерді алып тастаңыз, етті ақ тұздықпен, бұрышпен, маймен, тұзбен дәмдеңіз, қайнатыңыз (бірақ қайнатпаңыз). Аскөк шөптерімен бірге қызмет етіңіз.