Майлы сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер 800 г сиыр еті, 200 г сәбіз, 125 г репа, 100 г пияз, 60 г ақжелкен, балдыркөктің 1 бұтағы, 3 л. су, 30 г тұз.
Сипаттамасы Дайындық 25 минут, пісіру 3,5 сағат Етті сүйектері бар кастрюльге салыңыз, тұз қосыңыз, суық су құйыңыз, қайнатыңыз және 15 минут қайнатыңыз. Көбікті алып тастаңыз, көкөністерді бір -біріне байлап қойыңыз, тазалаңыз және жуыңыз. Қайнатыңыз және баяу отта 3 сағат қайнатыңыз. Үстелге қоя отырып, майды кетіріңіз. Тұмшапеште қуырылған нан тілімдері бар сорпа ыдысында қызмет етіңіз.