Шехеразаданың құйылған шарабы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бір жарым литр қызыл жартылай тәтті шарап, 200 г коньяк, 200 г түйіршіктелген қант, 2 лимон, даршын және қалампыр дәміне қарай.
Сипаттамасы Шарапты эмальданған ыдысқа құйыңыз, ондағы қантты ерітіңіз, қайнатыңыз, бірақ қайнатпаңыз. Дайындалған қоспаны пештен алыңыз, оған лимон салыңыз, коньяк құйыңыз және оны шамамен 10-15 минут қайнатыңыз. Дайын құйылған шарапты шыныаяқтарға құйыңыз, үстіне ұсақ үккіште туралған мускат жаңғағын себіңіз.