Токитура олтян тілінде
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Шошқа еті (ветчина немесе шпатель бөлігі) - 750 г
шошқа майы - 100 г
пияз - 3 бас
сарымсақ - 10 түйір
дәміне қарай бұрыш
қызанақ - 400 г
тәтті паприка - 2 дана
ащы бұрыш - 2 дана
ақ шарап - 200 мл
дәміне қарай тұз.
шошқа майы - 100 г
пияз - 3 бас
сарымсақ - 10 түйір
дәміне қарай бұрыш
қызанақ - 400 г
тәтті паприка - 2 дана
ащы бұрыш - 2 дана
ақ шарап - 200 мл
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті кішкене текшелерге кесіңіз (әрқайсысы 30 г), тұз себіңіз және барлық жағынан еріген сары майға қуырыңыз. Майдалап туралған пияз мен сарымсақты, сосын қабығы мен тұқымынан тазартылған және майдалап туралған қызанақты, жолақтарға кесілген тәтті бұрышты, тұзды, бұрышты салып, ыстық капсикумды (дәміне қарай) қосып, өз шырынында 15 минут қайнатыңыз, содан кейін шарапты құйып, қайнатыңыз. . Гоминимен бірге ыстық күйінде қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Токитура олтян тілінде пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті (ветчина немесе шпатель бөлігі) - 750 г, шошқа майы - 100 г, пияз - 3 бас, сарымсақ - 10 түйір, дәміне қарай бұрыш, қызанақ - 400 г, тәтті паприка - 2 дана, ащы бұрыш - 2 дана, ақ шарап - 200 мл, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz