(Тағамдар: ағылшын)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 450 г сиыр еті, сиыр немесе бұзау етінен 900 г сүйек, 1 шай қасық (Үстіңгі жағы жоқ) тұз, 6 бұршақ хош иісті бұрыш, 6 бұршақ қара бұрыш, 1 лавр жапырағы.
Сипаттамасы Ет пен сүйектерді суық сумен жабыңыз (шамамен 1700 г), қайнатыңыз, отты азайтыңыз және 3-4 сағат қайнатыңыз. Содан кейін етті ұсақтап тураңыз немесе ет тартқыштан өткізіңіз, сүйектерді қайтадан кастрюльге салыңыз, тұз, дәмдеуіштер қосып, сұйықтықтың жартысы қайнағанша сорпаны жоғары отта пісіріңіз. Етті қалыптарға салыңыз, оларды сорпамен құйыңыз және бір тәулікке салқындатыңыз. Салатпен бірге қызмет етіңіз.