Жылдам дайындалатын ет сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 0,5 кг. ет, 11,5 л су.
Сипаттамасы Етті шайыңыз, сүйектен кесіңіз, ет тартқыштан өткізіңіз, сүйектерді тураңыз, бәрін кастрюльге салыңыз және суық сумен жабыңыз. 20-30 минут қоя тұрыңыз, содан кейін қайнатыңыз. Пісіру басталғаннан кейін 5-10 минуттан кейін тазартылған, кесілген және майсыз аздап қуырылған тамырларды қосыңыз. Сорпаны баяу отта 30-40 минут қайнатыңыз, содан кейін ағызыңыз. Тұзды 20 минуттан кейін салыңыз. пісіру басталғаннан кейін.