Қой етінен жасалған чахохбили
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
300 г қой еті
2 пияз
2 ас қасық. томат пастасы қасықтары
1 шай қасық 3% сірке суы
2 ас қасық. құрғақ қызыл шарап қасықтары
2 ас қасық. сары май қасықтары
2 ірі қызанақ.
2 пияз
2 ас қасық. томат пастасы қасықтары
1 шай қасық 3% сірке суы
2 ас қасық. құрғақ қызыл шарап қасықтары
2 ас қасық. сары май қасықтары
2 ірі қызанақ.
Сипаттамасы Етті 30-50 г кесектерге кесіңіз.Кәстрөлге салыңыз, майдалап туралған пиязды, томат пастасын, сірке суын, шарапты, майды құйыңыз, 4 ас қасық құйыңыз. қасық су, бәрін жақсылап араластырыңыз және ет жұмсақ болғанша 100% 15-20 минут қақпақпен қайнатыңыз. Пісіру басталғаннан кейін 7 минуттан кейін араластырыңыз. Қызанақты турап, етке салып, тағы 5 минут қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында тұруға рұқсат етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қой етінен жасалған чахохбили пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся 300 г қой еті, 2 пияз, 2 ас қасық. томат пастасы қасықтары, 1 шай қасық 3% сірке суы, 2 ас қасық. құрғақ қызыл шарап қасықтары, 2 ас қасық. сары май қасықтары, 2 ірі қызанақ.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz