Қызылша борщі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сүйегі бар 500 г ет, 400 г қызылша, 100 г жаңа саңырауқұлақтар, 1 пияз, 1 ас қасық. қасық май, 1-2 түйір сарымсақ, дәміне қарай тұз және ұнтақталған қызыл бұрыш.
Сипаттамасы Қызылшаны қайнатыңыз және үккіштен өткізіңіз. Етті орташа мөлшердегі кесектерге кесіңіз, туралған саңырауқұлақтарды, аздап тұзды қосып, суық сумен жауып, баяу отта пісіріңіз. Пісіру аяқталғанға дейін қуырылған пиязды, қызылша мен дәмдеуіштерді салып, қайнатыңыз және тағы 10-15 минут қайнатыңыз. Туралған сарымсақты қосуға дайын болғанға дейін 1-2 минут бұрын.