Ескі орыс салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер қайнатылған картоп - 250-500 г. қайнатылған ет - 250 г. жұмыртқа - 2 дана. алма - 1 дана. тұздалған қияр - 2 дана. майшабақ - 1 дана. қызылша - 250 г. қаймақ - 250 г. қыша - 1 шай қасық. сірке суы - 2 ас қасық. үгітілген желкек - 1 ас қасық. л ақжелкен мен аскөк - дәміне қарай
Сипаттамасы Қайнатылған картопты текшелерге кесіңіз. Аршылған алманы (жақсырақ антоновка), тұздалған қиярды, қайнатылған етті және аршылған малынған майшабақты (жақсырақ кішкене) ұсақтап турап, араластырыңыз. Салат үшін қаймақ, қыша, сірке суы, үгітілген желкек және майдалап туралған аскөк пен ақжелкеннен тұздық дайындаңыз. Тұздықты салаттың үстіне құйып, араластырыңыз. Жақсы нәтиже қайнатылған қызылшаны қосу арқылы алынады.