"Министрлік" котлеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер шошқа еті - 700 г. пияз - 2 дана. крахмал - 2 ас қасық. л майонез - 2 ас қасық. л жұмыртқа - 2 дана.
Сипаттамасы Шошқа етінің бір бөлігін сальцамен салуға болады, 1х1х1 см текшелерге кеседі. Етке майдалап туралған пияз, крахмал, майонез, жұмыртқа, тұз және дәмдеуіштерді қосыңыз. Араластырыңыз және тартылған етті тоңазытқышқа 7 сағатқа қойыңыз. Содан кейін алып тастаңыз, араластырыңыз және ыстық табаға қасықпен абайлап салыңыз. Екі жағынан қуырыңыз да, кастрюльге аздап терлеңіз.