Ащы балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер балық филесі 500 г. жаңғақ 120 г. сарымсақ 4-5 түйір майонез 4 ас қасық. л Қамыр: ұн 5 ас қасық. л өсімдік майы 2 ас қасық. л жұмыртқа 2 дана. су немесе сүт тұзы
Сипаттамасы Филе кесектерін соңына дейін кеспей, ұзынынан кесіңіз. Жаңғақтар мен сарымсақты ұсақтап тураңыз, майонезбен араластырыңыз және балық конверттерін осы толтырғышпен дәмдеңіз. Қамырды жұмыртқа ұны мен өсімдік майын араластырып, тұздап, сумен немесе сүтпен аздап сұйылтып, құймақ-құймақ консистенциясы бар қамыр жасау арқылы дайындаңыз. Конверттерді қамырға батырып, өсімдік майының көп мөлшерінде орташа отта қуырыңыз.