Салат (монастырлық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тұздалған саңырауқұлақтар (жақсырақ шампиньондар) - 150 г, консервіленген бұршақ - 250 г, мейіз - 3 ас қасық. қасықтар, жаңғақ - 3 ас қасық. қасықтар, картоп - 3 дана., үлкен алма -1 дана., 1 лимон шырыны, шөптер, пияз (қауырсын), тұз, бұрыш, өсімдік майы.
Сипаттамасы Картопты пісіріңіз (формасында), салқындатылған кішкене текшелерге кесіңіз, алманы текшелерге кесіңіз, лимон шырынын себіңіз, мейіз (бұрын буға пісірілген және құйрығынан тазартылған) мен майдалап туралған жаңғақтарды қосыңыз. Саңырауқұлақтар мен бұршақты банкадан кесіп, салатқа қосыңыз. Тұз, бұрыш молынан құйыңыз, май құйыңыз, араластырыңыз, туралған пияз мен шөптерге себіңіз.