Жапон тіліндегі тауықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті -1-1,5 дана., Өсімдік майы - 2 ас қасық. Қасықтар, пияз -1 / 2 дана., Порчини саңырауқұлақтары немесе шампиньондар - 100-150г., Жасыл бұршақ - 1/3 кесе, шөптер -1 ас қасық. Қасық, жұмыртқа - 3-4 дана., Қант - 1 десерт қасық, десерт шарабы - 3 ас қасық. Қасықтар, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Тауықты жуыңыз, қажет болса - ішін шығарыңыз, терісін алыңыз және сүйектерді алыңыз. Сүйектер мен теріден сорпаны қайнатыңыз. 1/4 литр қалғанға дейін қайнатыңыз. Шикі тауық етін жұқа жолақтарға кесіңіз де, оларды қыздырылған өсімдік майына қызарғанша қуырыңыз, майдалап туралған пиязды, саңырауқұлақтарды және бұршақтарды қосыңыз, шөптерді, тұзды және қантты салуды ұмытпаңыз. Тендерге дейін қайнатыңыз, содан кейін шарап құйыңыз. Жұмыртқаны жақсылап шайқаңыз және салқындатылған сорпаға қосыңыз, содан кейін бұқтырылған тағамды басқа өнімдермен бірге салыңыз (ол бұқтырылған). Бұл рецепт төрт порцияға арналған, сондықтан сіз алғанның бәрін ыстық сумен толтырылған үлкен кастрюльге немесе ыдысқа салу үшін 4 кішкене контейнерге бөліңіз. Жұмыртқа массасын қоюлату үшін пешке салыңыз. Үстелге ыстық күйінде крутондармен бірге қызмет етіңіз.