Патша стиліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тауық етінің филесі 500 г
пияз 1 дана
қайнатылған саңырауқұлақтар 200 г
болгар тәтті қызыл бұрыш 1 дана
қаймақ 2-3 ас қасық. қасықтар
мадейра 1
5 -2 ас қасық. қасықтар.
пияз 1 дана
қайнатылған саңырауқұлақтар 200 г
болгар тәтті қызыл бұрыш 1 дана
қаймақ 2-3 ас қасық. қасықтар
мадейра 1
5 -2 ас қасық. қасықтар.
Сипаттамасы Филелерді шамамен 1,5 х 3 см кесектерге кесіңіз, өсімдік майында қызарғанша қуырыңыз, пияз кішкене текшелерге кесіледі, содан кейін ұзындығы бойынша жұқа табақтарға кесілген саңырауқұлақтарды қосыңыз, екі минуттан кейін жолақтарға кесілген бұрыш қосыңыз, қаймақ құйыңыз және бірнеше минуттан кейін мадейраны қосыңыз. қайнағанша - өшіріңіз. Өте ащы дәм. Сіз қонақтарды керемет түрде таң қалдыра аласыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Патша стиліндегі тауық еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауық етінің филесі 500 г, пияз 1 дана, қайнатылған саңырауқұлақтар 200 г, болгар тәтті қызыл бұрыш 1 дана, қаймақ 2-3 ас қасық. қасықтар, мадейра 1,5 -2 ас қасық. қасықтар.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz