Жұмыртқа астында пісірілген балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 1 кг балық, 4 пияз, 2 ас қасық. ас қасық ұн, 5-6 ас қасық. өсімдік майының қасықтары 4 жұмыртқа, 4 ас қасық. дәміне қарай қаймақ, тұз және шөптердің қасықтары.
Сипаттамасы Балықты терісі мен сүйегі жоқ филе етіп тураңыз, бір порцияға 2 бөлікке кесіңіз, тұз себіңіз, ұнға ораңыз және қызарғанша екі жағынан қуырыңыз. Пиязды бөлек қуырыңыз. Балық пен пиязды табаға салыңыз, қаймақпен майлаңыз және пешке 3-4 минутқа қойыңыз. Содан кейін белки ұрып, балықтың үстіне құйып, сарысын үстіне қойып, бәрін пешке пісіріңіз. Қуыруға арналған табада қызмет етіңіз, шөптермен безендіріңіз.