Жұмыртқа астында пісірілген балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
1 кг балық
4 пияз
2 ас қасық. ас қасық ұн
5-6 ас қасық. өсімдік майының қасықтары 4 жұмыртқа
4 ас қасық. дәміне қарай қаймақ
тұз және шөптердің қасықтары.
4 пияз
2 ас қасық. ас қасық ұн
5-6 ас қасық. өсімдік майының қасықтары 4 жұмыртқа
4 ас қасық. дәміне қарай қаймақ
тұз және шөптердің қасықтары.
Сипаттамасы Балықты терісі мен сүйегі жоқ филе етіп тураңыз, бір порцияға 2 бөлікке кесіңіз, тұз себіңіз, ұнға ораңыз және қызарғанша екі жағынан қуырыңыз. Пиязды бөлек қуырыңыз. Балық пен пиязды табаға салыңыз, қаймақпен майлаңыз және пешке 3-4 минутқа қойыңыз. Содан кейін белки ұрып, балықтың үстіне құйып, сарысын үстіне қойып, бәрін пешке пісіріңіз. Қуыруға арналған табада қызмет етіңіз, шөптермен безендіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жұмыртқа астында пісірілген балық пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 3 мин. Из продуктов вам понадобятся 1 кг балық, 4 пияз, 2 ас қасық. ас қасық ұн, 5-6 ас қасық. өсімдік майының қасықтары 4 жұмыртқа, 4 ас қасық. дәміне қарай қаймақ, тұз және шөптердің қасықтары.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

