Жүгері қосылған мортаделла салаты.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шалғамды жуыңыз, тазалаңыз және жұқа тілімдерге кесіңіз. Салатты жуыңыз, құрғатыңыз және мортаделла сияқты жолақтарға кесіңіз. Пиязды аршып, екіге бөліп, тураңыз. Жүгеріні дуршлагқа салып, шалғам, салат, пияз және шұжықпен араластырыңыз. Ақжелкенді суық су ағынының астында жуыңыз, құрғатыңыз және майдалап тураңыз. Сірке суын дәмдеуіш пастасы, ақжелкен, кориандр және өсімдік майымен жақсылап араластырыңыз. Маринадты салаттың үстіне құйып, ақырын араластырыңыз. Салатты бірнеше минутқа қалдырыңыз, содан кейін табақтарға салыңыз және ақ нанмен бірге қызмет етіңіз. 4 порция үшін: 400 г шалғам, 200 г салат, 400 г мортаделла, 2 қызыл пияз, 200 г консервіленген жүгері, 1 түйір ақжелкен, 2 ас қасық жеміс-жидек сірке суы, 1 шай қасық дәмдеуіш пастасы, 1 шымшым кориандр, 4 ас қасық өсімдік майы. Бір порцияда 580 ккал. "Асың дәмді болсын" журналының материалдары бойынша