Қаймақ тұздығы қосылған майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 2 алма, 1 цуккини, 1/2 дана қызыл және сары болгар бұрышы, 1 пияз, 300 г аздап тұздалған майшабақ филесі, ұнтақталған қара бұрыш, 1 лимон шырыны, 100 г ірімшік, 1 шоқ аскөк, салат жапырақтары, тұз, 200 г қаймақ, 1 қызыл пияз. 1. Алма, цуккини мен бұрышты тазалап, текшелерге кесіңіз. Алманың жартысын бір жағына қойып, екіншісін көкөністермен араластырыңыз. 2. Пиязды турап алыңыз. Майшабақ филесін ұсақтап тураңыз. Екеуін де алма мен көкөніс қоспасына қосып, араластырып, лимон шырынын аздап тамызыңыз. 3. Ірімшікті текшелерге кесіңіз. Аскөкті турап алыңыз. Қаймақты тұз, ұнтақталған бұрыш және қалған лимон шырынын араластырыңыз. Аскөк, ірімшік, алма қосыңыз. 4. Салат жапырақтарын жуыңыз. Қызыл пиязды сақиналарға кесіңіз. Салат жапырақтары мен қызыл пияз сақиналарымен безендірілген қаймақ соусымен майшабаққа қызмет етіңіз.