Саңырауқұлақтар қосылған түрлі-түсті салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 стакан ұсақ маринадталған немесе өз шырынында қайнатылған порчини саңырауқұлақтары, саңырауқұлақтар немесе саңырауқұлақтар, 100 г қатты ірімшік, 1-2 алма, 1-2 қызанақ, 100 г майсыз ветчина, 1 апельсин, 1 1/2 кесе қаймақ, 2 шай қасық бал, тұз, қыша, лимон шырыны, лимон қабығы, ақжелкен. Ұсақ саңырауқұлақтарды тұтастай қолданыңыз, үлкенін 4 бөлікке бөліңіз, ірімшік пен ветчинаны текшелерге бөліңіз, апельсиндерді тілімдерге бөліңіз, ал жартысын кескеннен кейін олардан тұқымдарды алып тастаңыз. Алма мен қызанақты тілімдерге бөліп, бәрін араластырып, бал, тұз, қыша, шырын мен лимон қабығымен араластырылған қаймақпен дәмдеңіз. Салатты жасыл ақжелкенмен безендіріңіз.