Нан кесектерін бір жағына сары маймен жағыңыз. Екеуінің арасында
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы толтырғышты қалауыңыз бойынша тілімдерге салыңыз. Дайындалған сэндвичті тостерге (Нан мен бутербродтарды қуыруға арналған) немесе грильге немесе электр плитасының қыздырылған оттығына салып, қызарғанша қыздырыңыз. Ыстық сусынмен ыстық күйінде қызмет етіңіз (шыныаяқтағы сорпа, шай, кофе, меланж және т.б.). Бидай наны - 100 г, сүт - 20 г, ветчина - 25 г, шошқа майы - 100 г. Сорттары. Толтыру үшін сіз мыналарды пайдалана аласыз: 1) бұқтырылған көк, жұмыртқа, саңырауқұлақтар мен пияз, 2) ірімшік пен қызанақ тілімдері, 3) майонез, шұжық тілімдері, қыша, қызанақ, 4) ысталған төс еті, пияз, ірімшік, бечамель соусы, қыша, 5) бұқтырылған немесе қуырылған ұнтақталған ет тұздық қосылған, 6) майонез, пияз және қызанақ қосылған ысталған балық филесі.