Стасовский стиліндегі шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа еті, сәбіз, қызанақ, шөптер, майонез, саңырауқұлақтар (шампиньон құмырасы), пияз, ірімшік, бұрыш, тұз. Пішінді (табаны, пісіру парағын) алыңыз, аздап өсімдік майын құйыңыз және қабаттарға салыңыз (ет арасында бос орындар қалдырыңыз): шошқа еті (әр бөлігін сарымсақ, тұз және бұрышпен сүртіңіз), пияз қосылған саңырауқұлақтар (бұрын қуырылған және туралған), туралған қызанақ, үгітілген (ірі) сәбіз, үгітілген ірімшік пен шөптерді әр қабатқа молынан құйып, майонез құйыңыз. Тұмшапешке салыңыз да, дайын болғанша күтеміз (әдетте шамамен 20 минут). Ыстық тамақ ішіңіз.