Саңырауқұлақтар мен балдыркөк қосылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 8 порция үшін, 800 г тауық еті, 2 ас қасық еріген сары май, тұз, бұрыш, 1 кг балдыркөк түйнегі, 400 г шампиньон саңырауқұлағы, 200 г маринадталған қияр, 4 ас қасық майонез, 1 ас қасық лимон шырыны, 2 ас қасық желкек, қант, ыстық тұздық, 100 г далалық салат ъ Тауық етінің бөліктерін еріген сары майға әр жағынан 2 минут қуырыңыз. Қуыруды жалғастыра отырып, дәмдеуіштермен дәмдеңіз. ъ Балдыркөкті жұқа жолақтарға, саңырауқұлақтар мен қиярды тілімдерге, етті кесектерге кесіңіз. Таңу үшін майонез, лимон шырыны, желкек, қант, тұз және тұздықты араластырыңыз. ъ Балдыркөк, саңырауқұлақтар мен қиярды дайындалған тұздықпен араластырып, 20 минут қайнатуға қалдырыңыз. Далалық салатты жуыңыз. ъ Саңырауқұлақтар мен балдыркөктен жасалған филе мен салатты салат жапырақтарына салыңыз. Қажет болса, аскөкпен безендіруге болады.