Савой қырыққабаты қосылған асшаяндар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін қажет: 1 1/2 л ет сорпасы, 1 шымшым тұз, 1 шай қасық. қант, 2 ас қасық. л соя соусы, 1 бас савой қырыққабаты, 12 асшаян, 2 сәбіз, бамбук өсінділерінің 1 кішкене құтысы, 300 г соя өскіндері, 4 бұршақ ыстық консервіленген бұрыш. Дайындау әдісі 1. Ыстық сорпаны тұз, қант және соя тұздығымен дәмдеңіз. 2. Тазартылған асшаяндарды сорпаға салыңыз да, біраз уақыт тұрыңыз. 3. Савой қырыққабатында жапырақтарды бөліп, оларды жуыңыз. 4. Асшаяндарды қырыққабат жапырақтарына салыңыз да, сорпамен жабыңыз. 5. Аршылған сәбізді тілімдерге бөліп, бамбук өскіндерімен, соя бұршақтарымен және бұрыш түйіршіктерімен бірге асшаяндардың үстіне қойыңыз. 6. Кәстрөлді қақпақпен жауып, суық пешке салыңыз. 180 градус температурада сөндіріңіз. шамамен 60 минут.