Спаржа қосылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция үшін: 500 г жаңа піскен жасыл бұршақ, 400 г тауықтың төс еті, 1 кг спаржа, 1 ас қасық. қасық сары май, тұз, қант, 1 ас қасық. қасық карри, 1 ас қасық. қасық ұн, 200 мг көкөніс сорпасы, 4 ас қасық кілегей, 50 г жас бұршақ түйіршіктері, 2 жасыл пияз сабағы, 20 г каперс және тұзды ерітінді, ақ бұрыш, 4 пирог 1. Бұршақтарды бұршақтардан алыңыз. Филені текшелерге және тұзға кесіңіз. Аспарагусты тазалаңыз және кішкене кесектерге кесіңіз. Сары майға шамамен 5 минут қайнатыңыз, тұз себіңіз және қант себіңіз. 2. Бұқтырылған кезде ет қосыңыз. Бөлінген шырынның үстіне ұн мен карриді қызартыңыз. 3. Көкөністер мен кілегей құйыңыз. Қақпақтың астында 5 минут пісіріңіз. Бұршақ, аршылған жас бұршақ және туралған жасыл пиязды сақиналарға қосыңыз. 5 минут қайнатыңыз. Дәмдеуіштер мен каперстермен дәмдеңіз. 4. 5 минут ішінде қайнатыңыз. Алынған массамен қыздырылған пирогтарды толтырыңыз. Қалғанын олардың қасындағы табаққа салыңыз.