Саңырауқұлақтардан жасалған яхния (болгар рецепті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Майдалап туралған пиязды (2 бас) өсімдік майымен (4-5 ас қасық қасық) құтқарыңыз, дайын болғанға дейін ұсақтаңыз. Ұн (1 ас қасық қасық) мен ұнтақталған қызыл бұрыш себіңіз, туралған қызанақты (1-2 дана) қосып, тағы 5 минут қайнатыңыз. 1/2 кесе ыстық су мен бірнеше тамшы сірке суын құйыңыз. Тұз және орташа отта сөндіріңіз. Қызмет көрсетер алдында туралған ақжелкенге (шөптерге) себіңіз және 2-3 минут ұстаңыз. қақпақтың астында.