Жасыл пияз қосылған шалғам салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут

Өнімдер
Сипаттамасы Шалғам қалыңдығы 5 мм-ге дейін дөңгелектерге кесіледі, ұсақтарын кесуге болмайды. Жасыл пиязды ұзындығы 1,5-2 см кесектерге кесіңіз. Жасыл ақжелкенді 5-10 мм кесектерге кеседі. Көкөністер эмальданған ыдыста араластырылады. Құю эмальданған ыдыста қайнатылады (10 банка 0,5 л үшін 920-970 г су, 80 г тұз, 150-200 г 6% сірке суы, 20 бұршақ қара бұрыш алынады). Сірке суы құю сәл салқындағаннан кейін құйылады. Қыздырылған май банкалардың түбіне құйылады (0,5 л - 2-3 ас қасық. л., 1 л - 4-6 ас қасық. л.), көкөністер қоспасы салынады және құйылады, банкалар 0,5 л - 15 минут, 1 л - 30 минут баяу отта зарарсыздандырылады. , тығындалған.