Галлиялық әтеш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 бройлер немесе 1 кг. тауықтың аяқтары, 0,5 кг. піскен қызанақ, 0,5 кг. пияз, 1 бөтелке (0,5 л.) жеңіл сыра, дәмдеуіштер, өсімдік майы.
Сипаттамасы Тауық етін немесе аяқтарын алыңыз, орташа өлшемді кесектерге кесіңіз және өсімдік майына қуырыңыз. алтын қоңыр қабық пайда болғанға дейін. Етті кастрюльге салыңыз, үстіне қабығынан тазартылған қызанақты салыңыз, кесектерге кесіңіз және сақиналарға кесілген пиязды салыңыз. Барлығын сырамен жабыңыз, дәміне қарай тұз себіңіз және дәмдеуіштерді қосыңыз. Пияз мен қызанақ тұздыққа айналғанша шамамен 1 сағат пісіріңіз. Ең дұрысы қайнатылған күрішпен бірге қызмет етіңіз.