"Теңіз" бұзау еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бұзау еті - 0,7 кг. асшаян - 0,5 кг. болгар бұрышы (жақсырақ қызыл) - 2 дана. сәбіз - 2 дана. (орташа) кеспе (жақсырақ ұзын және кең) - 300 г. сары май - 70 г. соя соусы ұнтақталған қызыл бұрыш
Сипаттамасы Бұзауды кішкене, жіңішке кесектерге кесіңіз, шамамен 1х3 см, майға өте жоғары емес отта үлкен табада 10 минут қуырыңыз. Асшаяндарды қайнатыңыз, тазалаңыз және етпен араластырыңыз. Кішкене кесектерге кесілген бұрыш пен сәбізді де сол жерге салыңыз. Мұның бәрін баяу отта 15 минут қайнатыңыз. Кеспені қайнатыңыз, суды ағызып, сол табаға салыңыз. Дәміне қарай бұрыш, бірақ тұз емес, соя соусымен себіңіз, дәмі әдеттегі тұздылық деңгейіне жеткенше араластырыңыз. Қайтадан баяу отқа қойыңыз және шамамен 15 минут қайнатыңыз. Содан кейін бірден үстелге қызмет етіңіз.