Саңырауқұлақ қосылған ірімшік салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды қайнатыңыз (шампиньондар қыста көбірек қолданылады, бірақ кенеттен мұздатқышта ақ немесе шантереллалар пайда болады). Төтенше жағдайларда тұздалған саңырауқұлақтарды жібітуге және қайнатуға болады. Содан кейін оларды кесектерге кесіңіз. Қатты ірімшікті текшелерге кесіңіз немесе ірі үккіште сүртіңіз. Барлығын араластырыңыз, қаймақ, тұз, бұрыш құйыңыз, қайтадан араластырыңыз, салат ыдысына салыңыз да, үстелге қызмет етіңіз. қатты ірімшік 400 г. пісірілген саңырауқұлақтар 400 г. қаймақ 200 г. дәміне қарай тұз, дәміне қарай бұрыш