Бауыр омлеті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Майға туралған бауырды тез қуырыңыз. Пиязды, саңырауқұлақтарды және беконды турап, бауырға қосып, тағы біраз қуырыңыз. Картопты бөлек текшелерге кесіп, сарымсақты үстіне жағыңыз. Барлығын бір табаққа салыңыз, жасыл бұршақ, бұрыш, тұз қосыңыз, ұрылған жұмыртқаны қосыңыз, бәрін жақсылап араластырыңыз және пеште пісіріңіз. Пісірер алдында үгітілген ірімшікке себсеңіз, одан да әдемі тағам шығады. Қызмет көрсетер алдында - шөптермен безендіріңіз. бауыр 400 г. май 100 г. пияз 3 дана. саңырауқұлақтар 50 г. қайнатылған картоп 5 дана. жұмыртқа 6 дана. бұршақ 100 г. бекон 50 г. сарымсақ 4 түйір тұз дәміне қарай бұрыш дәміне қарай