Астаналық рулет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті 150 г, үйрек еті 100 г, қаз еті 100 г, ірімшік 50 г.. кілегей 25 г, жұмыртқаныңья 2 дана., жасыл бұршақ 50 г. ветчина 50 г, сиыр бауыры 25 г, дәміне қарай шөптер мен тұз. Тауықтың, үйректің, қаздың, қайнатылған бауырдың қайнатылған целлюлозасы ұсақ торлы ет тартқыштан екі рет өткізіледі, жақсылап шайқалады, үгітілген ірімшік, жасыл бұршақ, туралған ветчина, туралған көк, кілегей мен жұмыртқаныңерт қосылады. Барлығы жақсылап араластырылады, целлофанға жайылады, массаға орама пішінін береді және пешке қойылады. Целлофанның бетін мезгіл-мезгіл маймен майлаңыз. Орамды алтын қоңыр түске дейін пісіріңіз.