Тұшпара қосылған тауық сорпасында пюре сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ұн - 20 г, май - 20 г, сүт - 100 г, жұмыртқа - 1/5 дана., тұшпара үшін: тауық еті - 50 г, сүт - 25 г, жұмыртқа (ақуыз) - 5 г, май - 4 г, шампиньондар - 15 г, қызанақ-макарон - 2 г, шпинат немесе жасыл бұршақ - 7 г. Тауық сорпасында ақ тұздықты дайындаңыз. Дайын болған кезде тұздықты сүзіп алыңыз, сорпамен араластырыңыз, қайтадан қайнатыңыз, жұмыртқаның сарысы мен сүт қоспасымен дәмдеңіз, сары май кесектерін салып араластырыңыз. Сорпаға гарнир ретінде шпинат немесе жасыл бұршақ қосылған тауық етінің кішкене тұшпарасын, шампиньондарды, қызанақты және табиғи (10-12 дана) сорпаға салыңыз. бір порцияға).