Тұшпара мен көкөністер қосылған сорпа (Сабан)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет немесе тауық сорпасы - 400 г, сәбіз - 30 г, репа - 10 г, ақжелкен - 10 г, балдыркөк - 5 г, пияз - 15 г, шпинат - 5 г, май - 5 г, тұшпара массасы үшін: жаңғақ немесе тауық еті - 30 г, сүт - 15 г, май - 2 г, жұмыртқа (ақуыз) - 4 г.Көкөністерді көкөністермен бірге сорпаға дайындағандай етіп дайындаңыз, тауық етінен немесе аңнан жасалған тұшпара массасын түймелер түрінде кесіңіз. . Қызмет көрсету кезінде көкөністерді қайнатпамен, тұшпарамен бірге табаққа салыңыз да, сорпаны құйыңыз.