Рулеткасы бар ойын сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет, тауық еті немесе ойын сорпасы - 400 г, сәбіз және репа стилі - 25 г, ақжелкен - 10 г, шпинат - 5 г, май - 5 г, тұшпара массасы үшін: жаңғақ жаңғағының еті - 60 г, сүт - 30 г, сары май - 5 г, жұмыртқа (ақуыз) - 7 г.Көкөністерді өңдеп, жаңғақ жаңғағынан тұшпара массасын дайындаңыз. Кнель массасынан көкөністермен толтырылған орамды жасаңыз (Орамның диаметрі 2,5-3 см). Орамды майланған пергамент қағазға орап, жабық қуыруға арналған табада аз мөлшерде сұйықтықпен бірге жіберіңіз. Дайын орамды су моншасында сақтаңыз. Қызмет көрсету кезінде орамды тілімдерге бөліп, табаққа салыңыз да, мөлдір сорпамен жабыңыз.