Ойын орамы бар сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ойын сорпасы - 400 г, тұшпара массасы үшін: ойын филесі - 65 г, сүт - 35 г, жұмыртқа (Ақуыз) - 7 г, май - 5 г, көкөністер: сәбіз - 25 г, ақжелкен немесе ақжелкен - 10 г, бұршақ консервілері - 10 г, шпинат - 10 г. Көкөністерді өңдеңіз және алдыңғы рецептте сипатталғандай тұшпара массасын дайындаңыз. Тұшпара массасынан орамды дайындаңыз, оны көкөністермен толтырыңыз (Орамның диаметрі 3,5-4 см), орамды майланған пергамент қағазға орап, жабық кастрюльге аз мөлшерде сұйықтық құйыңыз. Дайын орамды үстелге ұсынылғанға дейін су моншасында сақтаңыз. Қызмет көрсету кезінде орамды тілімдерге бөліп, табаққа салыңыз, қайнатылған шпинатты қосып, мөлдір сорпаны құйыңыз, пирогтарды бөлек беруге болады.