Тұшпара мен салат қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ет немесе тауық сорпасы - 400 г, салат (жапырақтар) - 40 г, тұшпара массасы үшін: жаңғақ немесе тауық еті - 40 г, сүт - 20 г, май - 1 г, жұмыртқа (Ақуыз) - 5 г.Жасыл салат жапырақтарын (салат жапырақтары немесе басқалары) қайнаған суға 2-3 минут салып, елекке салыңыз, үстіне құйыңыз. суық су құйып, тақтаға жұқа қабатпен жайыңыз. Дайындалған жапырақтарды тауық етінен немесе аң етінен жасалған тұшпара массасымен майлаңыз, тегістеңіз және диаметрі 2 см-ге дейін орама түрінде ораңыз. Орамдарды маймен майланған кастрюльге салыңыз, аздап сорпаны құйыңыз және резервтеңіз. Рулетті тілімдерге бөліп, табаққа салыңыз да, мөлдір сорпамен жабыңыз.