Тұшпара мен салат қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ет немесе тауық сорпасы - 400 г, салат (жапырақтар) - 40 г, тұшпара массасы үшін: жаңғақ немесе тауық еті - 40 г, сүт - 20 г, май - 1 г, жұмыртқа (Ақуыз) - 5 г.Жасыл салат жапырақтарын (салат жапырақтары немесе басқалары) қайнаған суға 2-3 минут салып, елекке салыңыз, үстіне құйыңыз. суық су құйып, тақтаға жұқа қабатпен жайыңыз. Дайындалған жапырақтарды тауық етінен немесе аң етінен жасалған тұшпара массасымен майлаңыз, тегістеңіз және диаметрі 2 см-ге дейін орама түрінде ораңыз. Орамдарды маймен майланған кастрюльге салыңыз, аздап сорпаны құйыңыз және резервтеңіз. Рулетті тілімдерге бөліп, табаққа салыңыз да, мөлдір сорпамен жабыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тұшпара мен салат қосылған сорпа пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 2 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz