Спаржа мен тұшпара қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет сорпасы, тауық еті - 400 г, спаржа - 25 г, әтеш тарақтары - 20 г, тұшпара үшін: тауық еті - 30 г, сүт - 15 г, жұмыртқа (Ақуыз) - 4 г, май - 2 г. Тауықтың тұшпара массасынан тұшпараны шай қасықпен кесіңіз. Қояншөпті 2-2,5 см-ден турап, тұзды суға қайнатыңыз. Дайындалған тарақтарды да пісіріңіз. Гарнирді мармитте сақтау керек. Қызмет көрсету кезінде табаққа спаржа, туралған қырыққабат, тұшпара салып, мөлдір сорпаны құйыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Спаржа мен тұшпара қосылған сорпа пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz