Спаржа мен тұшпара қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет сорпасы, тауық еті - 400 г, спаржа - 25 г, әтеш тарақтары - 20 г, тұшпара үшін: тауық еті - 30 г, сүт - 15 г, жұмыртқа (Ақуыз) - 4 г, май - 2 г. Тауықтың тұшпара массасынан тұшпараны шай қасықпен кесіңіз. Қояншөпті 2-2,5 см-ден турап, тұзды суға қайнатыңыз. Дайындалған тарақтарды да пісіріңіз. Гарнирді мармитте сақтау керек. Қызмет көрсету кезінде табаққа спаржа, туралған қырыққабат, тұшпара салып, мөлдір сорпаны құйыңыз.