Тұшпара қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы және әтеш тарақтары Ет немесе тауық сорпасы - 400 г, әтеш тарақтары - 20 г, спаржа (бастары) - 25 г, тұшпара массасы үшін: тауық еті - 30 г, сүт - 15 г, май - 2 г, жұмыртқа (ақуыз) - 4 г.Тауық етінің массасынан екі шай қасық көмегімен кішкене тұшпараларды кесіңіз. Қояншөптің бастары мен ұсақ әтештерін қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде гарнирді табаққа салыңыз да, мөлдір сорпаны құйыңыз
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тұшпара қосылған сорпа пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz