Тұшпара қосылған балық пюресі сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Балық филесі - 70 г, сары май - 20 г, ұн - 15 г, сүт - 200 г, балық сорпасы - 150 г, кілегей - 50 г, балдыркөк - 5 г, тұшпара массасы үшін: балық филесі - 20 г, бидай наны (үгінді) - 6 г, сүт - 12 г, жұмыртқа (Ақуыздар) - 4 г. Балық филесін (треска, көксерке, тұқы, кефаль, лосось және т.б.) сары маймен және балдыркөк бұтағымен бірге жіберіңіз. Дайын балықты сүрткіш машинада немесе қолмен сүртіңіз, балық сорпасын немесе ақ соусты қосып, жұмсақ консистенцияға дейін ерітіндіде ұнтақтаңыз және массаны електен сүзіңіз. Пюрені сүзілген ақ немесе сүт соусымен біріктіріңіз, қайнағанша қыздырыңыз, сорпаға қажетті консистенцияны беру үшін балық сорпасын немесе сүтті қосыңыз. Сорпаны кілегей мен тұзбен дәмдеңіз. Сорпаға қызмет еткен кезде тұшпараны тұшпара массасынан дайындалған қатерлі ісік мойындары түрінде салыңыз.