Сиыр етінен жасалған рулеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Етті шамамен 100 грамм кесектерге кесіңіз және жақсылап шайқаңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Фарш үшін шошқа майын, сарымсақты, жаңғақ төбесін ұсақтап турап, ақжелкенді ұсақтап тураңыз. Барлығын жақсылап араластырыңыз, ұсақталған сиыр етінің бір бөлігіне салыңыз, орамға орап, ұрылған жұмыртқаға батырыңыз, содан кейін нан үгіндісіне орап, терең қуырыңыз. Табаққа салыңыз және шөптермен безендіріңіз. сүйексіз сиыр еті - 1 кг. шошқа майы - 200 г. жаңғақ - 100 г. сарымсақ - 5-7 түйір ақжелкен - дәміне қарай жұмыртқа - 1-2 дана. нан үгіндісі - 50-100 г.