Құлақтары бар сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қымыздық - 50 г, шпинат - 100 г, ақжелкен тамыры - 15 г, пияз - 15 г, жасыл пияз - 15 г, ұн - 10 г, еріген сары май - 15 г, қаймақ - 10 г, лавр жапырағы, ұнтақталған қара бұрыш, шөптер, қамыр үшін: ұн - 40 г, су - 15 г, жұмыртқа - 1/10 дана., тартылған ет үшін: шошқа еті - 40 г, шошқа майы - 20 г, дәмдеуіштер. Алдын ала дайындалған құлақтарды картопсыз кәдімгі жасыл қырыққабат сорпасына салыңыз. Олар үшін қамырды тұшпара сияқты дайындаңыз, жайыңыз, төртбұрыштап тураңыз, әрқайсысының ортасына фаршты салыңыз, үшбұрышқа айналдырыңыз, шеттерін жақсылап басыңыз және қайнаған суға қайнатыңыз. Тартылған ет үшін шошқа еті мен беконды ет тартқыштан өткізіп, тұз бен ұнтақталған қара бұрыш себіңіз.