Хинкали (тұшпара)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қатты қамыр илейді. Тартылған ет макетте көрсетілген өнімдерден дайындалады
қамырға оралып
өнімге алмұрт тәрізді пішін береді (Салмағы 1 дана - 75 г). Тұздалған суға қайнатады.
қамырға оралып
өнімге алмұрт тәрізді пішін береді (Салмағы 1 дана - 75 г). Тұздалған суға қайнатады.
Сипаттамасы Ұн 30, су 10, тұз 0,5, тартылған ет үшін: қой еті 20, пияз 5, ұнтақталған қара бұрыш 0,3, шөптер 0,7, сорпа 10, аралас тартылған ет үшін: сиыр еті 10, шошқа еті 10, пияз 5, ұнтақталған қара бұрыш 0,3, шөптер 0,7, тұз 0,5, сорпа 7.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Хинкали (тұшпара) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қатты қамыр илейді. Тартылған ет макетте көрсетілген өнімдерден дайындалады, қамырға оралып, өнімге алмұрт тәрізді пішін береді (Салмағы 1 дана - 75 г). Тұздалған суға қайнатады.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
