Балық тұшпарасы бар құлақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Балық сорпасы - 400 г, тұшпара - 170 г, шөптер - 3 г, қамырға: ұн - 40 г, жұмыртқа - 1/6 дана., су - 152 г, тартылған ет үшін: балық целлюлозасы - 75 г, пияз - 10 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз. Ұнды електен өткізіп, үстелге слайдпен құйыңыз, оған шұңқыр жасаңыз, оған жұмыртқа мен тұз қосылған су құйыңыз да, қатты қамырды тез илеңіз. 30 минуттан кейін оны қалыңдығы 2-3 см қабатқа жайыңыз. Балықтың етін пиязбен бірге ет тартқыштан өткізіп, тұз бен бұрыш қосыңыз. Тұшпара қамырдан және тартылған етден кесіліп, тұзды қайнаған суға қайнатылады, саңылаулы қасықпен шығарылады, табаққа салынады, үстіне құлақ құйылады және шөптер себіледі.