Этли бөрек (Тұшпара)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қой еті 80
су 20
бидай ұны 50
пияз 25
жұмыртқа 1/8 дана.
қышқыл сүт немесе қаймақ 200
бұрыш
тұз.
су 20
бидай ұны 50
пияз 25
жұмыртқа 1/8 дана.
қышқыл сүт немесе қаймақ 200
бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Қой еті пиязбен бірге ет тартқыштан екі рет өткізіледі, тұз бен бұрыш қосылады, су қосылады. Кеспе мен тартылған ет сияқты иленген қамырдан төртбұрышты тұшпара жасап, тұзды суға қайнатады. Қышқыл сүт немесе қаймақ құйып, қызмет етеді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Этли бөрек (Тұшпара) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қой еті 80, су 20, бидай ұны 50, пияз 25, жұмыртқа 1/8 дана., қышқыл сүт немесе қаймақ 200, бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

